RealTimes (With RealPlayer)

RealTimes (With RealPlayer) voor Mac

Pure player voor Mac

RealPlayer is een belangrijke speler in medialand en verblijdt ook Mac-gebruikers met een gratis versie van haar programma. De speler is rechttoe-rechtaan, maar vormt desalniettemin een bruikbaar alternatief voor Apple's eigen QuickTime... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Gebruiksvriendelijke vormgeving

TEGEN

  • Verstopte afspeellijst

Excellent
9

RealPlayer is een belangrijke speler in medialand en verblijdt ook Mac-gebruikers met een gratis versie van haar programma. De speler is rechttoe-rechtaan, maar vormt desalniettemin een bruikbaar alternatief voor Apple's eigen QuickTime Player.

RealPlayer geeft probleemloos als je audio en video weer, ongeacht de bron of het formaat. Dvd's en losse audiobestanden, maar ook files direct van het net speelt de player af. Wil je niet alleen streamen, maar de mediabetanden ook op je schijf zetten, dan schakel je de geïntegreerde downloader in.

Over het algemeen is de RealPlayer goed vormgegeven en je hebt vanuit het hoofdvenster toegang tot de belangrijkste functies. Hier ontbreekt echter de speellijst, want die open je alleen via de menubalk (of toetsencombinatie).

In tegenstelling tot de Windows-versie blijkt RealPlayer voor Mac een sobere, maar fijne speler, vrij van reclame van de makers. Apple gebruikers raken al gauw verstrikt in het alomtegenwoordige web van QuickTime en iTunes. Alleen daarom al is RealPlayer een welkome afwisseling.

Meeste downloads Video's streamen voor mac

RealTimes (With RealPlayer)

Download

RealTimes (With RealPlayer) v2.1.2.114

Beoordelingen about RealTimes (With RealPlayer)

Promotie×